fbpx

KÕIGE LIHTSAM PANNA COTTA MANGOGA

Lihtne panna cotta mangopüreega valmib kõigest kümne minutiga!

Vaja läheb (6-7 portsjonit):

  • 100 g Salvest mangopüreed
  • 0,5 sidrunist pressitud mahl ja koor
  • 2 dl rõõska koort (35%)
  • 2 dl piima
  • 60 g tarretisesuhkrut



1 – Sega mangopüree ja sidrunimahl ja koor

Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega.

2 – Kuumuta rõõsk koor ja piim

Sega mangopüree korralikult sidrunimahla ja -koorega. Pane rõõsk koor ja piim potti ning kuumuta keemiseni (ära keema lase). Seejärel lisa tarretisesuhkur ning kuumuta keskmisel kuumusel (ise pidevalt segades) ca 3-4 minutit. Selleks ajaks peaks suhkur olema sulanud ning segu pisut paksenenud. Seejärel lisa mangosegu ning kuumuta segades veel umbes minutijagu.

3 – Lase magutoidul taheneda

Tõsta magustoit pisikestesse tassidesse/klaasidesse ning tõsta külmkappi tahenema vähemalt paariks tunniks. 

3 – Serveeri ja naudi!

Enne serveerimist kaunista!

Retsepti koostas Ragne Värk