fbpx

KRÕBEDAD KURGITŠIPSID DIPIKASTMEGA

Valmista peoõhtuks põnevad suupisted ja üllata sõpru krõbedate kurgitšipsidega. Serveeri kurgitšipse terava jalapeno ketšupiga või maheda dipikastmega.

Vaja läheb:

Kurgitšipsid:

Dipikaste:


45 min

Valmistusaeg


1 – Lõika kurgid

Lõika kurgid viiludeks. Purusta panko riivsaia köögikombainis veidi peenemaks. Võta 3 kaussi, pane ühte kaussi riivsai ning teise jahu, maitsesta soola ja pipraga. Kolmandas kausis klopi lahti muna. Kuumuta potis õli. 

2 – Paneeri kurgiviilud

Kasta kurgiviilud kõigepealt jahu sisse, siis muna sisse ja lõpuks riivsaia sisse.

3 – Fritüüri

Fritüüri krõbedaks. Tõsta krõbedad kurgiviilud köögipaberile nõrguma. 

4 – Valmista dipikaste

 Kastme jaoks sega kõik ained. 

5 – Serveeri ning naudi!

Serveeri krõbedaid kurgitšipse dipikastme või Salvest Jalapeno ketšupiga.  

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: https://liisiblogi.ee/