Kuskussipulgad

Kõrvitsa-bataadi-mangopüreega valmistatud kuskussipulgad on hea vahepala lastele. Sobib nii pisematele pihku andmiseks kui suurematele lõunakarpi pakkimiseks. Maitsestamiseks võid lisada kaneeli ja/või mett.

Koostisosad

Vaja läheb:

Juhend

  1. Valmista tainas

    Kuumuta püree keemiseni. Tõsta pott tulelt. Lisa püreele kuskuss ja vesi, sega läbi ja kata pott kaanega. Jäta 5 minutiks seisma. Kui kuskuss on paisunud, vala segu küpsetuspaberiga kaetud väiksemasse ahjuvormi, aja laiali ja puista peale seesamiseemned.

  2. Küpseta!

    Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit.

  3. Lõika kangideks ja serveeri!

    Tõsta ahjust, lase veidi jahtuda ja lõika terava noaga kangideks. Kui pulgad tunduvad liiga pehmed, võid neid veelkord ahjus küpsetada 5-10 minutit.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee