
LEIVAKORVIKESED SUITSULÕHE-MÄDARÕIKAPASTEEDIGA
Suupiste, mille sarnast võib kohata peente vastuvõttude vaagnatel. Põhjamaiselt lihtsas rukkikorvikeses ootab maitsmist mõnusalt pikantne lõhekreem – lihtsalt suurepärane!
Vaja läheb:
- 150 g kuumsuitsulõhet
- 100 g Salvesti Mädarõikamaitselist majoneesi
- 10 g kappareid
- 20–25 tk kuivatatud rukkileivakorvikesi
40 min
Valmistusaeg
1 – Valmista täidis
Purusta kuumsuitsulõhe kahvliga väiksemateks tükkideks. Seejärel sega juurde majonees ja kapparid.
2 – Lase maitsestuda
Vajadusel lisa näputäis soola ja lase pasteedil 30 minutit külmkapis maitsestuda.
3 – Täida, serveeri ning naudi!
Lõpetuseks täida leivakorvikesed lõhetäidisega ning serveeri.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: https://liisiblogi.ee/