
MANGOJÄÄTIS
Mõnus koorene jäätis soojadeks suvepäevadeks. Lihtne valmistada ning maitseb kõigile!
Vaja läheb:
- 400 ml Salvest mangopüreed
- 6 dl rõõska koort
- 1 purk suhkruga kondenspiima
1 – Valmista segu
Vahusta rõõsk koor kohevaks, nirista juurde kondenspiim. Sega hulka mangopüree.
2 – Aseta külmikusse ja sega aeg-ajalt
Vala segu karpi, kata kaane või toidukilega. Sega jäätis kahvliga läbi 30 minuti, seejärel 1 tunni ja 1,5 tunni möödumisel (nii väldid jääkristallide teket). Seejärel lase lõplikult külmuda.
3 – Söö ja naudi!
Rulli lusikaga parajad jäätisepallid ning soovi korral lisa maitseks veel mangopüreed.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee