
PIRNI-VINEGRETTKASTE
Pirnipüreest saab valmistada põneva vinegrett-kastme, mis sobib salatitele ja liha- või kalaroogadele. Suletud purgis säilib kaste külmkapis 3-4 päeva.
Vaja läheb:
- 100 g Salvest Ökoloogiline Pirnipüree 450 g
- 1 sl valge veini äädikat
- väike punt värsket tüümiani
- mõned basiilikulehed
- 1 sl mett või suhkrut
- soola ja musta pipart
- 4 sl oliivõli
5 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Mikserda segu
Pane kõik ained, välja arvatud oliivõli, kannmikserisse ja surista ühtlaseks.
2 – Lisa õli
Segamist jätkates nirista juurde oliivõli.
3 – Naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: https://liisiblogi.ee/
