Coleslaw kapsasalat

Ameerikas populaarne Coleslaw salat valmistatakse värskest kapsast ja porgandist. Salat on kreemja majoneesikastmega ning sobib hästi grilltoitude, võileibade ja burgerite vahele.

Koostisosad

Vaja läheb:

500 g kapsast
150 g porgandit
1 õun
peotäis peterselli
Kaste:
100 g Salvest Klassikalist majoneesi
100 g kreeka jogurtit
2 tl suhkrut
2 tl äädikat
soola
musta pipart
1 tl sinepiseemneid

Juhend

  1. Riivi ning haki koostisosad

    Ribasta kapsas. Riivi jämeda riiviga porgandid ja õun. Haki petersell.

  2. Valmista kaste, sega kokku ning lase maitsestuda

    Sega kokku kastme ained. Sega suures kausis kõik ained kokku, lase 20 minutit külmkapis maitsestuda.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee