Jäised aprikoosi-õunatäpid

Valmista oma lapsele põnevad püreetäpid, mis valmistatud ökoloogilisest aprikoosi-õunapüreest. Püreetäpid sobivad söömiseks alates 4-elukuust, eriti mõnusat jahutust pakuvad beebile hammaste tuleku ajal.

Juhend

  1. Pigista püreetäpid

    Võta jääkuubikuvorm ja pigista igasse auku veidi püreed VÕI kata serveerimisalus küpsetuspaberiga ja pigista sellele püreetäpid.

  2. Aseta püreetäpid sügavkülma

    Tõsta tunniks ajaks sügavkülma.

  3. Naudi!

    Kui püree on külmunud, koputa tükid vormist välja või eemalda küpsetuspaberilt. Säilita sügavkülmas.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee