Kaelakarbonaad presto tomatimarinaadis

Kiire marinaadiretsept kõigile tomatisõpradele. Presto ökoloogilisest tomatipüreesupist saad valmistada põneva lihamarinaadi, mis tummiselt tomatine. Marinaad sobib ka kanaliha ja kala maitsestamiseks.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 500 g kaelakarbonaadi

 

Marinaad:

Juhend

  1. Sega koostisained ning maitsesta

    Sega tomatisupp, viilutatud sibulad, sidrunimahl, paprikapulber, sojakaste ja tomatipasta. Maitsesta soola ja pipraga.

  2. Lase marineeruda

    Vala marinaad lihale, mudi liha kätega korralikult läbi ja lase üleöö külmkapis maitsestuda.

  3. Grilli ja naudi!

    Grilli liha mõlemalt poolt. Serveeri.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee