Kamamaius mustika-õunapüreega

Lisaks kiluvõileibadele, on vist väheseid peresid, kes Vabariigi aastapäeval ei sööks kama. Pisikesed Põnnid ei saa sellel puhul olla ju mingiks erandiks. Kamamaius valmib taaskord kiirelt ning seda valmistada on imelihtne.

Koostisosad

Vaja läheb

Juhend

  1. Mikserda vahukoor tugevaks vahuks

    Kamamaiuse tegemiseks mikserda vahukoor tugevaks vahuks.

  2. Lisa vahule kodujuust ning rukkikama

    Usu või mitte, aga kamavaht ongi valmis!

  3. Serveerimiseks tõsta kamamaius kaussi ja lisa mustika-õunapüreed

    Lisa külluses juurde Põnni Ökoloogilist mustika-õunapüreed. Kel soovi, võib magustoidule lisada ka tumedat šokolaadi.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee