Kana magushapus kastmes
Ahvatlev hiinapärane roog, mille valmistamine kodus on ülilihtne. Serveeri riisi või nuudlitega.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 400 g kanafileed
- 4 sl nisujahu
- 2 sl maisitärklist
- soola
- 0,5 l õli
- 450 g Salvest magushaput kastet
- Serveerimiseks seesamiseemneid ja rohelist sibulat
Juhend
-
Valmista kana
Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks. Sega kokku jahu-tärklis-sool ja puista kanatükkidele. Sega kergelt läbi, et kõik kanatükid oleksid jahuga kaetud. Kuumuta potis õli, küpseta kanatükid jaokaupa kuldpruuniks (4-5 min). Tõsta kanatükid küpsetuspaberile nõrguma.
-
Sega magushapu kastmega
Kuumuta potis magushapu kaste. Tõsta frititud kanatükid kastmesse ja kuumuta läbi.
-
Serveeri ja naudi!
Serveeri riisi või nuudlitega. Puista kastmele seesamiseemneid ja rohelist sibulat.