Kana magushapus kastmes

Ahvatlev hiinapärane roog, mille valmistamine kodus on ülilihtne. Serveeri riisi või nuudlitega.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 400 g kanafileed
  • 4 sl nisujahu
  • 2 sl maisitärklist
  • soola
  • 0,5 l õli
  • 450 g Salvest magushaput kastet
  • Serveerimiseks seesamiseemneid ja rohelist sibulat

Juhend

  1. Valmista kana

    Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks. Sega kokku jahu-tärklis-sool ja puista kanatükkidele. Sega kergelt läbi, et kõik kanatükid oleksid jahuga kaetud. Kuumuta potis õli, küpseta kanatükid jaokaupa kuldpruuniks (4-5 min). Tõsta kanatükid küpsetuspaberile nõrguma.

  2. Sega magushapu kastmega

    Kuumuta potis magushapu kaste. Tõsta frititud kanatükid kastmesse ja kuumuta läbi.

  3. Serveeri ja naudi!

    Serveeri riisi või nuudlitega. Puista kastmele seesamiseemneid ja rohelist sibulat.