fbpx

KUSKUSSIPULGAD

Kõrvitsa-bataadi-mangopüreega valmistatud kuskussipulgad on hea vahepala lastele. Sobib nii pisematele pihku andmiseks kui suurematele lõunakarpi pakkimiseks. Maitsestamiseks võid lisada kaneeli ja/või mett.

Vaja läheb :

  • 2 x 110 g Põnni kõrvitsa-bataadi-mangopüreed
  • 2 dl kuskussi
  • 1 dl vett
  • 1 spl seesamiseemneid


45 min

Valmimisaeg


1 – Valmista tainas

Kuumuta püree keemiseni. Tõsta pott tulelt. Lisa püreele kuskuss ja vesi, sega läbi ja kata pott kaanega. Jäta 5 minutiks seisma. Kui kuskuss on paisunud, vala segu küpsetuspaberiga kaetud väiksemasse ahjuvormi, aja laiali ja puista peale seesamiseemned.

2 – Küpseta!

Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit.

3 – Lõika kangideks ja serveeri!

Tõsta ahjust, lase veidi jahtuda ja lõika terava noaga kangideks. Kui pulgad tunduvad liiga pehmed, võid neid veelkord ahjus küpsetada 5-10 minutit.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee

Logi sisse

Kaotasid parooli?