Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga
Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga sobib suurepäraselt külmadeks sügisõhtuteks.
Koostisosad
Vaja läheb:
- 1 spl jahu
- 500 g rohumaa lihaveise kuubikuid
- Soola ja musta pipart
- 1 sibul
- 2 porgandit
- 1 paprika
- 530 g Salvest Tomati-läätsesuppi
- 2 loorberilehte
- 5 musta pipra tera
- 200 ml vett
Juhend
-
Valmista roog
Sega lihakuubikud jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista. Maitsesta liha soola ja musta pipraga. Tõsta ahjupotti. Tükelda sibul, porgandid ning paprika suuremateks tükkideks. Alanda pannil kuumust ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa juurde tomati-läätsesupp, vesi, pipraterad ning loorberilehed. Sega läbi ja vala ahjupotti.
-
Küpseta
Küpseta 180-kraadises ahjus 45-60 minutit kuni liha on pehmeks haudunud.
-
Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee