PIPARMÜNDIHÕNGULINE MUSTIKA-ÕUNAVAHT

Kerge ja õhuline mustika-õunavaht sooja suveõhtu naudinguks.

Vaja läheb (4 inimest):

1 – Valmista magustoit

Pane želatiinilehed külma vette likku. Vahusta koor suhkrutega pehmete tippude moodustumiseni. Nirista hulka mustika-õunapüree ja piparmündiessents ning vahusta läbi. Kuumuta piim keemiseni. Pigista paisunud želatiinilehed kuivaks ning sulata kuumas piimas. Lase piimal veidi jahtuda. Nirista piim mustikavahu hulka ja vala pokaalidesse.

2 – Jäta seisma

Tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerimisel riivi peale tumedat šokolaadi.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee