Põnni lavaširullid

Koostisosad

Vaja läheb

  • täisterajahu lavašši
  • 1 purk ehk 130 g Põnni Ökoloogilist õunapüreed
  • 1 väiksem paprika
  • umbes 3 väiksemat porgandit
  • punasest kapsapeast väiksem osa kui veerand
  • värsket spinatit

Juhend

  1. Valmista ette köögiviljad

    Pese, koori ja puhasta köögiviljad ning haki võimalikult peenikesteks ribadeks (v.a spinatilehed).

  2. Lõika lavašileht keskelt pooleks

    Väiksema lavashilehega tehes ei lähe lavashirull kokku keerates liiga suureks.

  3. Määri mõlemale lavashilehele Põnni Ökoloogilist õunapüreed

    purgi koguse võid kahe poole vahel ära jagada

  4. Laota püree peale spinat ja köögiviljad

    Laota püree peale spinatilehed ning spinatilehtede peale omakorda porgandi-, paprika- ja kapsaribad.

  5. Rulli lavašš ettevaatlikult võimalikult tihedalt kokku

    Kui lavashirulle ei ole plaanis kohe serveerida, siis fikseeri need bambusest vardaga.

    NB! Eemalda lavashirullidest bambusest vardad enne, kui rulle pisikestele Põnnidele serveerid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee