
TUMMINE MUSTIKA-ÕUNAKREEM
Põnni mustika-õunapüreest ja banaanipüreest valmistatud kreem on maitsev hommikune maius või tervislik vahepala.
Vaja läheb:
- 2 banaani
- 1 spl kakaod
- 2 x 100 g Salvest Põnn Ökoloogilist mustika-õunapüreed
- 1 dl rõõska koort
- 1 spl suhkrut
15 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Valmista püree
Püreesta banaan ja kakao. Tõsta püree magustoidupokaali.
2 – Lisa teised koostisosad
Nirista peale mustika-õunapüree ja sega kergelt läbi. Vahusta koor suhkruga ja tõsta kreemile. Puista peale kakaod.
3 – Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee