
VÕILEIB PUNAPEEDI JA KAPSAGA
Võileib kapsa ja punapeediga on maitsev ning tervislik vahepala. Pohla-sinepikaste annab võileivale magusat teravust, mille kogust võid timmida oma maitsele sobivaks.
Vaja läheb:
- 2 pehmet koorikleiba
- 2 spl Dijon sinepit
- 4 spl Salvesti pohlasalatit
- 4 spl Salvest praekapsast rapsiõliga
- 5-6 tk Salvest marineeritud peedi viilu
- Mungoa idandeid
15 min
Valmistusaeg
1 – Soojenda koorikleivad ning valmista kaste
Soojenda koorikleibu ahjus mõni minut. Sega kokku sinep ja pohlasalat. Määri kastet leiva alumisele poolele.
2 – Lisa koorikleibade vahele koostisained
Tõsta peale kapsas (soovi korral soojenda eelnevalt), peet ja idandid. Määri kastet leiva ülemisele poolele ja kata võileib.
3 – Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisiblogi.ee